Zásady používání souborů cookies

Zásady práce s vašimi osobními údaji

 

Jsme společnost:

Schatting spol. s r.o., Celné 113, Těchonín, 56164

IČ: 27507572

DIČ: CZ27507572

 

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.littleboss.cz

 

Pro poskytování prodeje zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

  1. Zpracování osobních údajů

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

 

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno, příjmení, emailová adresa, druh poptávaného zboží.

 

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 roky od naší poslední komunikace.

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, emailová adresa, telefonní číslo.

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 15 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

5 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@littleboss.cz

 

  1. Kdo se k datům dostane?

 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)

  • společnosti podílející se na expedici zboží

    • PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, Říčany – Jažlovice, 251 01, 25194798, CZ25194798 

    • Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9, IČ: 28408306, DIČ: CZ28408306

    • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, DIČ: CZ47114983 IČO: 47114983 Zapsán v OR u Měst. soudu v Praze sp.zn. A 7565

  • společnosti podílející se na expedici plateb (GOPAY s. r. o., Planá 67, 370 01 České Budějovice, Česká republika, IČ: 26046768, DIČ CZ26046768)

  • poskytovatel e-mailingové služby: Mailchimp.com

  • marketingová agentura (Fameless s.r.o., Divadelní 847, 561 51 Letohrad, IČ: 04072448

  • DIČ: CZ04072448)

  •  

    dále osoby/společnosti zajišťující účetní, analytické a marketingové služby na základě platné smlouvy 

Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:

  •  Shoptet a.s., Smartsupp.com, s.r.o., Fameless s.r.o., Napojse s.r.o.

 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

  1. Co byste dál měli vědět

 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@littleboss.cz nebo zavolejte na tel. č. +420 720 368 000

  1. Používání souborů cookies

 

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 

 

 

Používané soubory cookies:

 

 

Technický název

Vydavatel

Účel o popis cookies

 

externaFontsLoaded

 shoptet

Pomáhá nám s načítáním fontů

 

NOCHACHE

  shoptet

Pomáhá s rychlostí načítání webu

 

PHPSESSID

  shoptet

Slouží k identifikaci přihlášení

 

previousURL

  shoptet

Ukládá předchozí navštívenou stránku

 

referal

  shoptet

Pomáhá s identifikaci předchozího zdroje návstěv

 

mccid a mceid

  shoptet

Interní informace pro zajištění správného chodu stránek

 

SRV_id

  shoptet

Interní informace pro zajištění vysoké dostupnosti

 

CookiesOK

  shoptet

Souhlas s použitím cookies

 

Google Analytics

 Google

Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu

Podmínky služby Google Analytics

Smartlook a Smartsupp

 Smartlook.com

Smartsupp.com, s.r.o.

Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu a komunikaci s klienty

Podmínky služby Smartlook a Smartsupp

Google Optimize

 Google

Použiváme jej k vyhodnocováním úspěsnosti a zlepšování webu

Podmínky služby Google Optimize

Google Adwords

 Google

Používáme Adwords k cílení reklamy

Podmínky služby Google Adwords

Seznam Sklik

 Seznam

Používáme Sklik k cílení reklamy

Podmínky služby Sklik

Facebook audience

 Facebook

Používáme Facebook k cílení reklamy

Podmínky služby Facebook

 Heureka

 Heureka Group a.s.

 Používáme Heureku k cílení reklamy

 Podmínky služby heureka

 

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

  1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

 

 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 1.1.2022

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení